Blog


Als influencer of Youtuber een hypotheek afsluiten

influencer hypotheekBen je influencer of Youtuber en wens je een hypotheek af te sluiten? Ook zonder een vaste baan is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Veel van onze opdrachtgevers hebben een flexibel inkomen en kunnen wij in de meeste situaties goed helpen met het afsluiten van een hypotheek.

Wie is een influencer of Youtuber?

De meeste influencers zijn ondernemer en ontvangen inkomsten uit het promoten van diensten of producten van andere ondernemers of organisaties. De meeste influencers hebben diverse (éénmalige) opdrachtgevers of klussen waar omzet uit volgt. Meestal is het een combinatie van inkomsten uit een goedlopende blog en aanvullende inkomsten.

Het is niet verplicht om een Kamer van Koophandel inschrijving te hebben voor het aanvragen van een hypotheek op basis van deze inkomsten. In de meeste gevallen is dat wel aan te raden om diverse fiscale redenen.

Inkomsten uit platforms

Voor het aanvragen van een hypotheek is niet relevant om de inkomsten via één platform of kanaal te ontvangen. Het maakt daarbij ook niet of de inkomsten in Euro’s of US dollars zijn. Er zijn veel platforms die in een niet-Euro inkomen uitkeren.

De meest voorkomende platforms bij onze opdrachtgevers zijn overigens:

 • Youtube
 • Instagram
 • Facebook
 • TikTok
 • Diverse affiliate netwerken, waaronder ook gaming affiliate programs

Maximum hypotheek

Voor het kunnen bepalen van een maximale hypotheekberekening maken we samen met jou een analyse van je verdiencapaciteit.

Vertel ons jouw verhaal!

Interesse in het afsluiten van een hypotheek op basis van je inkomsten als influencer / Youtuber?

  Reactie binnen 24 uur
  Meestal al eerder.
  Deskundig en eerlijk advies.
  Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
  Uw gegevens 100% veilig.
  Wij respecteren uw privacy.