Particulieren

Hypotheken
verzekeringen
financiën


Hypotheken


Bij het kiezen van de beste hypotheek stellen wij ons ten doel om de hypotheek met de beste voorwaarden en maandlasten te vinden. Wij regisseren de aankoop van uw woning of oversluiting tot het gewenste resultaat. Wij rekenen voor onze diensten een vast scherp tarief. Dit tarief spreken wij met u af en leggen wij vast in een opdrachtovereenkomst. Wij ontzorgen u maximaal.

Diensten


Fullservice betekent volgens onze maatstaven dat wij u van dienst kunnen zijn met alle relevante financiële diensten. Één aanspreekpunt voor al uw financiële vragen, dat is ons doel.

Verzekeringen


We weten allemaal dat bijna niets zeker is in het leven. Gebeurtenissen waar u liever niet te veel aan denkt, zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken of het verliezen van een dierbare, kunnen een behoorlijke impact hebben. Gelukkig kunt u zich op financieel gebied voor grote risico’s behoeden. Weet u precies voor welke risico’s u bent verzekerd? Onze adviseurs helpen u bij het inzicht geven van de risico’s die voor u reëel zijn. Door naar uw wensen en behoeften te kijken kunnen wij, waar nodig, advies geven.

Levensverzekering

Wenst u een advies over het afsluiten van een levensverzekering? Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden en vergelijken alle grote levensverzekeraars op premie en voorwaarden.

Uitvaart verzekeren

Het is bekend dat men zich meer gaat bezig houden met de uitvaart naarmate men ouder wordt. Maar hoe eerder u het regelt, des te minder zorgen u en uw nabestaanden hebben. Wij kunnen u uitstekende uitvaartverzekeringen bieden die volledig afgestemd zijn op uw individuele wensen. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan.

Woonpakket

Verzekering voor uw woning, inboedel of reizen wilt natuurlijk perfect geregeld hebben.

Zorgverzekering

Een basisverzekering en de keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen tegen een zeer scherpe premie en altijd met een vlotte afhandeling van uw declaraties. Klik hier om uw zorgpremie te berekenen.

Spaargeld


Een appeltje voor de dorst, of juist een buffer voor onvoorziene zaken: sparen is één van de meest simpele vormen van zekerheid in uw financiële huishouding. Het “parkeren” van een deel van uw geld/vermogen wat nu niet nodig is voor een later moment, kan bovendien een mooi rendement opleveren. Op verzoek van onze bestaande klantenkring bieden wij sinds 2006 internetspaarrekeningen aan onze vaste klanten en wel om de volgende redenen:

Veilig en betrouwbaar
24 uur per dag toegankelijk
Al uw financiële zaken via 1 loket
Gemakkelijk te openen via internet
Aantrekkelijke vergoeding op uw spaargeld

Particulieren contact


Stel hier kosteloos uw vraag of verzoek om een afspraak

Wanneer u onderstaand formulier invult, zullen wij snel contact met u opnemen. Geen fan van formulieren, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op landelijk telefoonnummer 088 - 26 87 668.

Formulier verzonden Hartelijk dank voor uw vraag / opmerking. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, doch altijd binnen 1 werkdag.

Foutmelding Controleer aub of alle velden ingevuld waren.

Interesse in onze dienstverlening?

We zijn blij dat u ons bezoekt. Vul gerust het formulier in en dan neemt een vriendelijke collega contact met u op.


X
Meer interesse? Neem contact op!