Hypotheekadviseur Den Haag voor de beste hypotheek?


hypotheekadviseur den haagMeer informatie?

Hypotheekadviseur Den Haag

Op zoek naar de beste hypotheek in Den Haag? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij geven u eerlijk en neutraal hypotheekadvies.

Een huis gekocht of staat u op het punt een huis te kopen? Dan is een kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseurs een goede eerste stap!

Eerlijk en neutraal hypotheekadvies

Dat lijkt ons een absoluut minimum wat u mag verwachten bij het afsluiten van een hypotheek. Toch zult u merken dat er verschillen zijn. Het is ook mogelijk om de beoordelingen van eerdere opdrachtgevers van een hypotheekkantoor te vergelijken. De website van Advieskeuze is hier een prima website voor.

Wij hebben de mogelijkheid om te kiezen uit tientallen banken en verzekeraars om ons hypotheekadvies op te baseren. Wij durven dan ook rustig te spreken over een onafhankelijk hypotheekadvies.

Huis kopen in Den Haag

Of u nu in het bruisende Bezuidenhout of het prachtige Statenkwartier een huis koopt, Den Haag biedt voor ieder wat wils. De Vruchtenbuurt en Bomenbuurt zijn prettige jaren 30 stadswijken. In no time bent u in hartje centrum of ligt u aan het strand van Kijkduin of Scheveningen te zonnen.

In Den Haag woon je ‘op het zand’ of ‘op het veen’. Dit is nog een hedendaags begrip. Vroegâh, bestond Den Haag uit zandduinen en veengronden. In de duinen woonden de rijkere Hagenaren en aan de andere kant van de Laan van Meerdervoort, op veengrond woonden de Hagenezen. Vandaag de dag is dat verschil minder duidelijk en speelt het nauwelijks een rol. Natuurlijk zijn er prijsverschillen tussen de verschillende wijken. Dat geldt voor iedere stad.

Waarom zou u ons inhuren om uw hypotheek te regelen?

Dat is een scherpe en interessante vraag! Laten we uitleggen wat de voordelen zijn om met ons samen te werken :

 • Wij werken persoonlijk en minder transactiegericht, zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt;
 • Onze dienstverlening is breder dan alleen hypotheekadvies. Zo ondersteunen wij ook bij het kopen van een huis en de jaarlijkse belastingaangifte.
 • Wij vergelijken tientallen geldverstrekkers en presenteren een maatwerkoplossing.
 • Moeilijke situaties gaan wij niet uit de weg en zoeken altijd naar een passende oplossing, ook als dat meer tijd kost dan geraamd.
 • De dienstverlening is op basis van no cure no pay, dus uw belang is ons belang.

Hypotheekkantoor Den Haag

Wenst u een afspraak te maken met dan kunt u ons bezoeken in het voormalige Petrolea gebouw naast het Malieveld. Bel gerust even voor een afspraak.

Een bezoek bij u aan huis is ook geen probleem. Sterker nog, de meeste opdrachtgevers geven hier de voorkeur aan. Ook in de avonduren is een afspraak geen probleem. Het eerste gesprek is voor onze rekening.

Laagste hypotheekrente

Betekent dit dan ook een garantie voor de laagste hypotheekrente? De laagste hypotheekrente hoeft niet in alle gevallen voor u de beste oplossing te zijn. Ook hoeft de laagste hypotheekrente niet de goedkoopste hypotheek te zijn.

Een goede geldverstrekker biedt een lage rente met ruime voorwaarden. Met een hypotheekvergelijking kunt u snel op zoek naar de beste hypotheek.

Rentedaling tijdens looptijd

Houdt uw geldverstrekker rekening met een dalende aflossing? Niet alle geldverstrekkers verlagen automatisch de rente als u in een andere risicoklasse komt.

Vergelijk dan ook niet alleen de aanvangsrente, maar probeer ook te focussen op de totale rentelasten gedurende de looptijd van de hypotheek. Deze vergelijking kan duizenden euro’s uitmaken. Een hypotheekadviseur van ons kantoor doet dit ook voor u.

Verhuisregeling

De kans dat de rente de komende jaren stijgt is groter dan andersom. Om die reden kan het in de toekomst handig zijn om uw bestaande rentecontract mee te nemen naar een volgende woning. Misschien heeft u de hypotheek nu voor een lange rentevastperiode afgesloten. Wellicht wel 20 jaar. Wel zo aantrekkelijk om die gunstige rente mee te nemen naar uw volgende woning.

Boetevrij aflossen

Bij de meeste geldverstrekkers mag u boetevrij aflossen tot 20%. Sommige geldverstrekkers accepteren ook een boetevrije aflossing tot bijvoorbeeld de WOZ-waarde. Dan zijn er ook nog geldverstrekkers waar u de gehele hypotheek boetevrij kunt aflossen als dit gedaan wordt met uw eigen spaargeld.

Wat is de volgende stap?

Gaat u binnenkort kopen en wenst u een goede voorbereiding voor uw hypotheekaanvraag dan horen wij u graag! Maak dan snel een afspraak voor een eerste kennismaking. Wij werken landelijk en helpen u tijdens een gesprek, dat kan ook telefonisch, graag verder op weg.

  Reactie binnen 24 uur
  Meestal al eerder.
  Deskundig en eerlijk advies.
  Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Online kennismakingsgesprek.
  Uw gegevens 100% veilig.
  Wij respecteren uw privacy.