Verzekeringen


We weten allemaal dat bijna niets zeker is in het leven. Gebeurtenissen waar u liever niet te veel aan denkt, zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken of het verliezen van een dierbare, kunnen een behoorlijke impact hebben. Gelukkig kunt u zich op financieel gebied voor grote risico’s behoeden. Weet u precies voor welke risico’s u bent verzekerd? Onze adviseurs helpen u bij het inzicht geven van de risico’s die voor u reëel zijn. Door naar uw wensen en behoeften te kijken kunnen wij, waar nodig, advies geven.

Levensverzekering

Wenst u een advies over het afsluiten van een levensverzekering? Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden en vergelijken alle grote levensverzekeraars op premie en voorwaarden.

Uitvaart verzekeren

Het is bekend dat men zich meer gaat bezig houden met de uitvaart naarmate men ouder wordt. Maar hoe eerder u het regelt, des te minder zorgen u en uw nabestaanden hebben. Wij kunnen u uitstekende uitvaartverzekeringen bieden die volledig afgestemd zijn op uw individuele wensen. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan.

Woonpakket

Verzekering voor uw woning, inboedel of reizen wilt natuurlijk perfect geregeld hebben.

Zorgverzekering

Een basisverzekering en de keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen tegen een zeer scherpe premie en altijd met een vlotte afhandeling van uw declaraties. Klik hier om uw zorgpremie te berekenen.